Voorzieningen

 Home / ​De Camping / Voorzieningen
Voorzieningen

Dieren zijn welkom. Klanten van de camping mogen hun hond meenemen mits zij het toepasselijke reglement in acht nemen; er wordt op gewezen dat niet alle hondenrassen worden geaccepteerd. Nadere informatie.
 

Surf ook tijdens je vakantie op Camping Bosco Verde op internet.
            

ZWEMBAD MET VRIJE TOEGANG
Het vlak naast het pijnbos gelegen zwembad biedt momenten van heerlijke ontspanning en veel plezier voor groot en klein.

Veel animatie en plezier voor onvergetelijke avonden!
En voor de kleintjes elke dag activiteiten en spelletjes in de Miniclub.
         

De camping heeft een ruime interne parkeerplaats met een elektronisch bediende slagboom, waar de gasten tegen een schappelijke prijs kunnen parkeren.

Bosco Verde Camping heeft natuurlijk een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen.

De beheerder heeft recentelijk 50 bijzonder comfortabele bungalows op de camping laten bouwen. Ook zijn er mobile homes en caravans, goedkopere structuren die vooral voor jongeren geschikt zijn. Ontdek alle wooneenheden.

Een handige en ruime “camper service” om drinkwater bij te tanken en de vuilwatertank te legen.
 

De camping heeft staplaatsen voor caravans, campers en tenten. Er zijn drie blokken sanitaire voorzieningen met alle sanitair, ook voor kinderen. De warme douches zijn gratis. Elk toilettenblok heeft tevens wasmachines die op muntjes werken. De meeste staplaatsen van de camping liggen in de schaduw van weelderige bomen, en er is ook een bosje om te picknicken. 

De bar-ijssalon van Bosco Verde is alle dagen van ‘s ochtends tot ’s avonds open voor ontbijt, ijsjes en aperitiefjes. Je vindt hem op het pleintje.

Bij de levensmiddelenwinkel die aan het pleintje van de camping ligt zijn voorverpakte levensmiddelen en andere producten van hoge kwaliteit te koop: van Toscaanse ham tot kazen uit heel Italië. Voor lekkere tussendoortjes of wie zelf iets wil koken.

De pizzeria-trattoria op de camping, aan het pleintje, is alle dagen tijdens lunch en diner open.
Wie liever in het eigen verblijf eet kan gebruik maken van de afhaaldienst, zowel voor warme maaltijden als voor heerlijke pizza’s.

© 2015 Campeggio Bosco Verde. All rights reserved | webDeveloper by Alias2k.com