Viervoetige gasten

 Home / ​De Camping / Viervoetige gasten
Viervoetige gasten
Op vakantie met je viervoetige vriend.
Dieren zijn welkom en hebben vrije toegang tot de staplaatsen en wooneenheden, met uitzondering van een speciale zone voor allergische mensen.
 
De camping heeft speciale zones en een speciale wasruimte waar dieren kunnen worden gewassen, gedroogd en geborsteld.
 
Je kunt ook op het strand van de viervoetige vriend genieten! De camping heeft namelijk een akkoord met een strandpaviljoen waar dieren zijn toegestaan.
 
Kleine en middelgrote honden zijn toegestaan. Zie voor de kosten Toeristische tarieven.
 
Reglement
 
De Directie beslist of dieren worden toegelaten. In het algemeen worden kleine en middelgrote honden in beperkte aantallen en andere huisdieren tot de camping toegelaten, met maximaal 2 dieren per structuur. De dieren hebben toegang tot alle staplaatsen en wooneenheden, met uitzondering van een speciale zone waartoe toegang is verboden om allergische mensen te beschermen.
 
Voor de dieren moeten een vaccinatiebewijs en een kopie van een gezondheidscertificaat worden meegenomen.
 
Grote honden of honden van de onderstaande rassen worden niet toegelaten:
- Amerikaanse buldog
- Herdershond
- Estrelaberghond
- Dobermann
- Argentijnse dog
- Fila Brasileiro
- Napolitaanse mastiff
- Perro
- Pitbull
- Rafeiro do Alentejo
- Rottweiler
- Tosa inu
 
Op de camping moeten honden worden aangelijnd en een muilkorf dragen. De eigenaren zijn aansprakelijk voor eventuele schade of letsel aan derden of aan de structuren van de camping.
 
Daarnaast herinneren wij aan een aantal regels van goed gedrag:
 
- dieren moeten hun behoeften doen op daarvoor bestemde plaatsen en buiten de camping. De eigenaren moeten de behoeften van hun dieren opruimen en ervoor zorgen dat zij de andere gasten van het vakantiedorp geen ongemakken bezorgen;
- katten en andere huisdieren mogen niet vrij buiten de staplaatsen en wooneenheden rondlopen;
- om hygiënische redenen is het niet toegestaan dieren mee te nemen naar openbare gelegenheden (restaurant, zwembad, bar enz.), naar de sanitaire voorzieningen en naar de voor kinderen gereserveerde speelruimte;
- de eigenaren moeten ervoor zorgen dat tijdens het verblijf van het dier in de wooneenheid de hygiënische en sanitaire voorschriften in acht worden genomen.
 
Buiten de camping hebben honden, vergezeld van hun eigenaar of een andere verantwoordelijke, toegang tot alle openbare ruimten en ruimten voor openbaar gebruik, inclusief tuinen en parken; zij moeten daar aan gelijnd zijn en indien dien nodig een muilkorf dragen.
 
Alleen honden hebben toegang tot de vrije stranden, mits zij zijn aangelijnd en een muilkorf dragen, zoals voorzien in de maatregel van de gemeente Viareggio “Ordinanza per la Stagione Balneare 2015”.
 
 
© 2015 Campeggio Bosco Verde. All rights reserved | webDeveloper by Alias2k.com