​De Camping

 Home / ​De Camping / ​De Camping
​De Camping
Omgeven door de magie van een uitgestrekt natuurpark heeft Camping Bosco Verde voor iedereen wat wils: Bungalows met badkamer en airco, houten Chalets, Stacaravans, Mobile Homes, Minibungalows en ruime staplaatsen voor tenten en kampers.
 
Dankzij zijn geprivilegieerde ligging is Camping Bosco Verde geschikt voor elk soort vakantie: natuur en relax, strand, sport en cultuur.
 
De camping ligt tussen Marina en het dorpje Torre del Lago dat onder de gemeente Viareggio valt; dit stadje is beroemd om haar stranden, haar nachtleven en het Festival Pucciniano, dat elk jaar wordt gehouden in een auditorium dat aan de oever van het suggestieve meer Massaciuccoli wordt gebouwd.
 
In 15 minuten loop je, en nog minder tijd fiets je naar het strand over een door bomen geflankeerde weg die langs het pijnbos loopt. Hier vind je zowel strandpaviljoens met strandvoorzieningen als kilometers vrij strand in het natuurgebied Bufalina, een gebied van grote natuurlijke en ecologische waarde.
Wat je niet mag missen is het strand van de Lecciona, dat beroemd is omdat het een van de laatste stranden in Italië is die hun oorspronkelijke toestand hebben behouden. Dit strand, dat binnen het park van Migliarino en San Rossore is gelegen, heeft geen strandvoorzieningen (de gemeente garandeert gedurende de zomer wel een strandwacht).
 
In Torre del Lago is entertainment en plezier van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht verzekerd, mede dankzij de beroemde uitgaansgelegenheden die de strandboulevard verlevendigen, en heel Versilia, tijdens het zomerseizoen.
 
De camping is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor ontdekkingstochten door Versilia en haar verrassende binnenland.
 
Vanuit de camping zijn ook de belangrijkste steden van Toscane, zoals Florence, Pisa met zijn scheve toren, en Lucca et zijn stadsmuren goed te bereiken.

 Plattegrond
/ 
© 2015 Campeggio Bosco Verde. All rights reserved | webDeveloper by Alias2k.com